“Шанувальники в сльозах…Дуже шкода”:пів години тому Пішла з життя відома співачка з дуже рідкісним голосом

Не стало Галини Баранової, першої солістки популярної в СРСР групи “Гітари, що співають” – шанувальники згадують, якою чудовою вона була.сьогодні, 11:59

Виконавиця романсів, а також актриса Галина Баранова померла Про це йдеться в пабліку в соцмережі “ВКонтакте”, присвяченому її творчості.

Відзначається, що Баранова володіла досить рідкісним жіночим вокалом, а саме — контральто. Такий голос має досить об’ємний звучний діапазон і дуже рідко трапляється в партіях опери.

Вступивши до консерваторії на вокальне відділення, з 1966-го року співачка почала сильно захоплюватися естрадою і в результаті потрапила до вокально-інструментального ансамблю «Гітари, що співають». Разом із ними Баранова цілий рік гастролювала по всьому Союзу. Проте, через це її виключили з консерваторії.

Окрім співочої кар’єри, Баранова встигла знятися у кількох фільмах, у кожному з яких їй діставалися ролі співачок. Перша картина з нею вийшла у 80-х – “Все це було, було, було…”. Там співачка грала роль циганки Варі Паніної.

Трагічна звістка шокувала фанатів, публіка оплакує свого кумира:

“Царство Небесне Галині Володимирівні. Тепер вона співатиме на небесах”

“Тітко Галю, вічна пам’ять. Ми пам’ятатимемо тебе”

“Галиночко Володимирівно, як же так… Спасибі долі за те, що подарувала зустріч з Вами. Світла пам’ять!”

“Вічна пам’ять….Минулого тижня говорив з Галею з приводу її 80-річчя і… Світла пам’ять”

“Царство Небесне! Унікальний голос – бас профундо, жіночий. Непоправна втрата”

“Не віриться… не хочеться вірити, що не побачимо більше красиву, веселу Галину Володимирівну, її лукавий погляд чудових очей, не почуємо її голос”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *