Пророцтво ш0кувало всіх!В Біблії знайшли дату Третьої світової: Росія і Китай атакують США, людство загине…

Нещодавно вченим вдалося розшифрувати уривок однієї із книг Нового Завіту.

У тексті зашифровано апокаліптичне послання про масштабну війну Росії та Китаю проти Сполучених Штатів. Про це йдеться в замітці, опублікованій вітчизняними інтернет-ЗМІ.

На думку вчених, які працювали зтекстами, пророцтво про початок збройного конфлікту міститься у Одкровенні Іоанна Богослова.

Апокаліпсис пророкує об’єднання армій «царів східних», йдеться в матеріалі. Вчені запевняють, що в даному уривку йде мова про об’єднання Росії і Китаю.

Після того, як дві країни укладуть союз, спалахне війна, в ході якої Москва і Пекін протистоятимуть США, вважають тлумачі Біблії. В результаті зіткнення загине третина людства.

Нагадаємо, англійський фізик-теоретик, космолог і письменник Стівен Хокінг перед своєю смертю дав людям установку якомога швидше покинути Землю і освоїти іншу планету.

За словами Хокінга кліматичні зміни призведуть нашу планету до катастрофічної екологічної ситуації. Точка неповернення буде пройдена вже в найближчому майбутньому. Середня температура на Землі буде стрімко підвищуватися і досягне 300 градусів. Після цього все живе на Землі загине від кислотних дощів.

Вчені після смерті Хокінга прийшли до висновку, що рано чи пізно нашу планету знищить Сонце. Через 3,5 млрд років зірка стане настільки величезною, що вся вода на Землі просто випарується. Вижити в таких умовах не зможуть навіть бактерії.

Джерело: Знай.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *