Нарешті!Чекали люди роками!З 1 квітня розмитнення авто стане безкоштовним для українців

З 1 квітня розмитнення авто стане безкоштовним для українців

Безкоштовно розмитнити авто можна буде з 1 квітня до скасування воєнного стану. Верховна Рада затвердила законопроєкт №7190 «Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення законодавства на період військового стану», пише Медіа агентство АСС.

Відповідно до нього, забезпечується робота економіки України під час війни. З цією метою майже весь імпорт звільнили від податків та зборів. Виняток — імпорт із Росії. Медіа агентство АСС є в Instagram Також в Україні скасували митні платежі під час ввезення транспортних засобів.

Йдеться про пільги для пересічних українців, тобто фізичних осіб. «Звільняються від оподаткування ввізним митом: автомобілі легкові, кузови до них, причепи та напівпричепи, мотоцикли, транспортні засоби, призначені для перевезення 10 осіб i більше, транспортні засоби для перевезення вантажів, які ввозяться громадянами на митну територію України для вільного обігу», – йдеться у повідомленні.  Закон набуде чинності з 1.04.2022 року. Безкоштовно розмитнити авто можна буде з 1 квітня до скасування воєнного стану. 

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *