Дякуємо вам Герої!Українські військові збили ще один ворожий літак на Харківщині

Українські військові збили ще один ворожий літак на Харківщині

Цієї ночі тривали обстріли у Харкові, окупанти наносили удари із зброї дальньої дії – близько 15 разів. Детальніше про успіхи української армії читайте у матеріалі.

Українські військові збили ще один ворожий літак на Харківщині

Упродовж ночі російські загарбники 15 разів обстріляли Харків зі зброї дальньої дії. Під Ізюмом українські військові збили російський Су-34. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише Медіа агентство АСС. «Про ситуацію на Харківщині станом на 27 березня.

Цієї ночі тривали обстріли у Харкові, окупанти наносили удари із зброї дальньої дії – близько 15 разів. За ніч харківські рятувальники виїздили на пожежі, спричинені обстрілами окупантів, у Московський та Слобідський райони», – повідомив Синєгубов.

Медіа агентство АСС є в Instagram За його словами, ЗСУ продовжують утримувати позиції біля Харкова, по деяких напрямках перейшли в контрнаступ. Українське військо вигнало агресорів ще з одного населеного пункту – із Гусарівки. Тривають бої в Ізюмському напрямку. Сьогодні мобільні підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ в Ізюмському районі знищили російський винищувач Су-34. Це один із найновіших літаків ворожої армії.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *