Справжній чоловік!Буковинець із Французького легіону повернувся воювати за Україну

Буковинець із Французького легіону повернувся воювати за Україну

Микола родом із Буковини, але довго проживав в Іспанії. Він служив у Французькому легіоні, має досвід боротьби із терористами, а зараз повернувся захищати Україну.

Буковинець Микола, який раніше служив у Французькому легіоні, на військовій базі в Ізраїлі та боровся із терористами, після початку російського вторгнення повернувся в Україну для боротьби проти загарбників. Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, пише Медіа агентство АСС.

«Чимало небайдужих чоловіків, які проживають за кордоном, дізнавшись про віроломний напад російської федерації на Україну, шукають шляхи, щоб дістатися своєї країни й поповнити ряди захисників. Один із них – Микола, який тривалий час мешкає із сім’єю в Іспанії та родом з Буковини. Микола служив у Французькому легіоні, удосконалював навички на військовій базі в Ізраїлі, має досвід боротьби з терористами», – йдеться у повідомленні. Медіа агентство АСС є в Instagram З перших днів повномасштабної війни чоловік намагався потрапити в Україну.

Він усвідомлював, що тут може бути корисним, адже має добру підготовку.  Зараз Микола уже на передовій. Перед відправкою зазначив: «Прибув захищати свою країну, як і сотні таких же патріотів. Не заспокоюсь, поки останній загарбник не втече ганебно з нашої землі. Ми вмотивовані, ми відстоюємо нашу країну, захищаємо рідних нам людей, батьків. І перемога обов’язково буде за нами».

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *