Коли закінчиться в1йна? – Арестович розп0вів ймов1рний пр0гноз та назвав дати

Коли закінчиться війна? – Арестович розповів ймовірний прогноз та назвав дати

У позиції оборони окупанти можуть протриматися «максимум місяць». Залежно від факторів, приблизно «у десятих числах квітня» російські війська втратять здатність до наступальних дій і стануть у позиційні бої, таку думку висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович. 

Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на ТСН. Отримуйте новини в Telegram За його словами, це грає на руку Збройним силам України. «Коли противник наступає, у нього є ініціатива на великих просторах, як у нас, він знаходить дірки, щоб просунутися.

Потім ми реагуємо і ведемо маневрену оборону. Це складно. Коли вони стануть, артилерія, авіація, Сили спеціальних операцій, партизани, десантні частини, будуть їх вбивати», – наголосив Олексій Арестович. Радник Офісу президента зауважує, що у позиційній обороні армія окупантів зможе протриматися «максимум місяць». Арестович вважає: «коли в них будуть втрати під час другої хвилі, вони перейдуть на міжнародних майданчиках до реальних перемовин».

  «Тому 7-10 квітня з певними зміщеннями у часі вони будуть просити не добивати війська. Чи приймемо ми ці умови, подивимось», – зауважив радник керівника Офісу президента.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *