Наклав у штани: ч0му Лукашенко б0їться в0ювати з Україною

11.03Старому вусатому Лукашенку потрібно дожити св0ї роки і не нарватися на нар0дні бунти. Бункера у нь0го немає. А ось ч0рні мішки з трупами він може отримати вже найближчим часом

У МВС України розповіли, чому Лукашенко не збирається підтримувати Путіна і вторгатися в Україну.

Підпишись на Hyser.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!Підписатися

“Анонімне опитування в білоруській армії також показало, що вона не готова до війни. Якщо Лукашенко почне бойові дії проти України, в Білорусі почнуться бунти. А він цього дуже боїться”, – заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, якого цитує УНІАН.

Денисенко також зазначив, що для Лукашенка початок вторгнення в Україну дорівнюватиме політичному краху – він просто втратить владу.

“Лукашенко не піде на війну з Україною – він занадто боїться втратити владу. Після перших же боїв почнуться народні бунти, і Лукашенко це чітко розуміє. Білоруси, як видно з соцопитувань, категорично проти війни з Україною. А Лукашенко патологічно боїться за свою владу і не буде піддавати її ризику.

До того ж, російська армія може “зіпхнути” його в будь-який момент, коли будуть протести. Плюс Лукашенко не впевнений у своїй власній армії. Не виключено, що в разі початку наземної операції білоруська армія може підіграти іншій стороні. Так що Лукашенко по максимуму буде намагатися зберігати нейтралітет-хоча нейтралітетом його позицію назвати складно. Хіба що проросійським нейтралітетом. Словом, він не буде кидати білоруську армію в Україну”, – резюмує Денисенко.

джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *