Медведчук vивозить mайно та зbр0ю з дому у Києві — поліція переkрила вулицю

Медведчук вив0зить майно та збр0ю з дому у Києві — поліція перекрила вулицю, — джерело Увечері 21 лютого з будинку нардепа “0ПЗЖ” Віктора Медведчука, який перебуває під домашнім арештом, почали вивозити майно.

Медведчук вивозить майно та зброю з дому у Києві — поліція перекрила вулицю, — джерело

Біля будинку Віктора Медведчука в Києві, де він має відбувати домашній арешт до 10 березня за “вугільною” справою, зараз перебувають близько 30 охоронців та поліцейських,  повідомляє  проект “Слідство.Інфо”.

Журналістам вдалося дізнатися, що кілька машин приїхали до будинку політика, щоб вивезти речі, зокрема зброю з бронежилетами. У Державному бюро розслідувань (ДБР) дізналися про плани парламентаря та направили до нього кілька екіпажів поліції.

Силовики перекрили одну з прилеглих до будинку Медведчука вулиць та обшукують авто. Поки що жодна сторона не коментує те, що відбувається. У партії “ОПЗЖ” не робили заяви. Нагадаємо, кілька днів тому ЗМІ повідомляли, що дружина Медведчука Оксана Марченко спішно виїхала з України до Білорусі. Прикордонники ретельно перевірили її авто та випустили з країни. До цього стало відомо про план ГБР провести перехресний допит екс-президента Петра Порошенка та парламентаря від “ОПЗЖ” Віктора Медведчука. Тим часом російська сторона продовжує наполягати на поверненні Медведчука до переговорів щодо Донбасу у складі української делегації до ТКГ. Автор: Анастасія Югова

джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *