Цинізму немає меж!”Пляшку від алкоголю я вперше бачу..” Тандир у суді переконував, що їхав повільно та не був п’яний ВІДЕО

Очільник Макарівського суду збив нацгвардійця на дорозі, внаслідок чого той помер. Йдеться про Олексія Тандира. У залі суду він запевнив, що був тверезий на момент аварії та їхав на дуже повільній швидкості.

У ніч проти 26 травня у столиці Олексій Тандир збив військовослужбовця Вадима Бондаренка. Згодом відбулось засідання Вищої ради правосуддя, на якому обвинувачений у ДТП суддя намагався виправдатися, пише 24 канал.

Засідання ВРП

Варто сказати, що Вища рада правосуддя дозволила взяти Тандира під арешт на два місяці – до 21 липня – без можливості внесення застави.

Під час засідання щодо своєї справи обвинувачений запевнив, що їхав зі швидкістю у 20 кілометрів на годину, та відкинув усі звинувачення стосовно того, що був у той момент у стані алкогольного сп’яніння.

Я їхав з невеликою швидкістю, я поясню, тому що були ще інші машини, я їхав у потоці. Там не такий потік, коли час-пік, але ще інші машини їхали. Я просто не пам’ятаю – до цих знаків чи після. Але я їхав у потоці машин, і там швидко їхати неможливо. Там пластикові загородження стоять, і їх швидко не проїдеш. Ну, 20 (кілометрів на годину – 24 Канал),
– сказав він.

Окрім того, Тандир прокоментував звинувачення прокурора стосовно того, що в його автівці знайшли пляшку з-під алкоголю. Власне, на них він відповів, що просто-таки не знав про існування цього у своїй машині:

“Я не знаю про цю пляшку. Я побачив це лише на фотографіях. Найімовірніше, вона в машині лежала ще до того, тому що я на фотографії бачив на пасажирському сидінні, на підлозі вона валялась”.

Свідчення підозрюваного Тандира у суді: дивіться відео

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *