Три соколи..три сини України…б1ль невимовний..Завтра Львів попрощається з трьома Героями, які захищали Україну

Завтра Львів попрощається з трьома Героями, які захищали Україну

🕯 Богдан Кріль («Пірат») (17.05.1992-08.05.2022) Львів’янин. Навчався у Ліцеї №2 Львівської міської ради. Здобув вищу освіту на кафедрі політології філософського факультету Львівського національного університету ім. І. Франка. У студентські роки був активним членом патріотичного руху Львова, започаткував парад вишиванок. Один із лідерів фанатського руху футбольної команди «Карпати», був призером чемпіонату України з кудо. У 2019 році вступив на військову службу до Національної гвардії України. Із початком повномасштабного вторгнення боровся із окупантами у лавах полку «Азов», брав участь у боях за місто Маріуполь. Загинув під час бомбардування металургійного комбінату «Азовсталь».

🕯 Іван Біскуп («Джон») (15.01.1990-14.05.2023) Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №97 міста Львова. Закінчив колишній Львівський професійний ліцей комп’ютерних технологій, згодом вступив до Закарпатського державного університету. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

🕯

Роман Мисак (23.04.1983-11.05.2023) Львів’янин. Навчався у Львівській академічній гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка». Згодом закінчив НУ «Львівська політехніка». Із початком повномасштабного вторгнення активно займався волонтерською діяльністю для забезпечення потреб ЗСУ та для підтримки переселенців. Згодом став на захист Батьківщини до складу військової частини А4017, виконував бойові завдання на східному напрямку.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Вічна Слава Героям України! 🇺🇦

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *