Неочікувано!Пригожин передумав йти на Москву та розвертає колони назад: онлайн-трансляція подій

Пригожин передумав йти на Москву та розвертає колони назад: онлайн-трансляція подій
Ватажок ВПК “Вагнера” Євген Пригожин минулої ночі розпочав повстання проти військового керівництва РФ. / Фото: Associated Press

В Росії бойовики ПВК “Вагнер” оголосили похід “за головами” військового керівництва країни.

В ніч проти 24 червня найманці ПВК  “Вагнер” під керівництвом олігарха Євгена Пригожина перетнули державний кордон Росії та увійшли до Ростова. “Вагнерівці” взяли під контроль адміністративні та військові об’єкти. Ватажок найманців пригрозив походом на столицю Москву.

Тим часом російський диктатор Володимир Путін виступив зі зверненням, в якому назвав Пригожина та тих, хто його підтримує, зрадниками. Очільник Кремля пообіцяв зупинити заколот та віддав накази силовикам про ліквідацію організаторів.

ТСН.ua веде текстову онлайн-трансляцію подій.Трансляція оновлюєтьсяТрансляція оновлюється

20:29, 24 червняShare

Пригожин заявив, що “повертає колони назад і ПВК “Вагнер” повертається у свої лагери”

20:12, 24 червняShare

Пригожин прийняв пропозицію Лукашенка про зупинення руху “Вагнера” на території Росії та подальші кроки щодо деескалації напруги, повідомила прес-служба Лукашенка.

20:06, 24 червняShare

Заколот Пригожина застав західних лідерів зненацька – CNN

Як зазначає CNN з посиланням на свої джерела, в той час як в останні кілька місяців напруженість між Пригожиним і Міністерством оборони Росії постійно зростала, ні американські, ні європейські розвідники не прогнозували, що глава ПВК “Вагнер” рушить штурмувати Ростовську область зі своїми силами.

19:54, 24 червняShare

Президент США Джо Байден обговорив телефоном ситуацію в РФ з президентом Франції Емманюелем Макроном, канцлером ФРН Олафом Шольцем і прем’єр-міністром Великобританії Ріші Сунаком.

19:39, 24 червняShare

У Росії готуються до введення воєнного стану – ЗМП

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *