Гормони взяли верх і я провела ніч з іншим чоловіком.Це був хлопець на 15 років молодший, інколи нам лагодив ноутбук. Як все сталося, практично не пам’ятаю смутно і такого темпераменту від себе не очікувала

Мені 55 років, а моєму чоловікові – 60. Попри наш вік, ми виглядаємо значно молодше. У нас троє дорослих дітей, старші доньки вже заміжні і мають свої сім’ї, а молодший син – студент, йому 20 років.

Цього року ми відсвяткували 35 років подружнього життя, і за цей час ми з чоловіком пережили багато разом. У нас не було конкретних планів на майбутнє, адже я розуміла, що зараз моя головна мета – це допомогти ростити наших онуків.

Однак, останні роки мені дуже сильно набралося ваги, і моя вага досягла 100 кг. Це стало проблемою для мене, як фізично, так і емоційно. Моє самопочуття погіршувалося, і я відчувала, що це впливає на наше сексуальне життя.

Мій чоловік завжди дивився на мене з любов’ю і прихильністю, але наша сексуальна гармонія поступово зменшувалася. Ми обидва розуміли, що потребуємо змін і пошуку шляхів для відновлення нашої інтимної близькості.

Коли я зустріла Максима, хлопця на 15 років молодшого за мене, то нічого спершу до нього не відчувала. Він завжди допомагав мені з моїм ноутбуком. Його розуміння технологій було вражаючим, і я неодноразово зверталася до нього за порадою.

Того вечора я відчувала себе самотньою та занедбаною. Мій чоловік був завжди зайнятий роботою і не приділяв мені достатньо уваги. Він поїхав у відрядження. Гормони мимоволі взяли верх над моїм розумом, і я відчула потребу в чомусь пристрасному.

Максим виявився поруч, коли мені це було треба. Він завжди мав посмішку на обличчі та дивовижну енергію. Я запропонувала йому прийти до мене додому, щоб допомогти з ремонтом комп’ютера, але в моїх думках було щось більше.

Коли Максим прийшов, наше спілкування швидко перетворилося на щось більше. Час пролетів непомітно, і я відчула, що відкриваюся перед ним. Цей молодий хлопець зміг розкрити у мені певні бажання та фантазії, про які я навіть не знала.

З кожною хвилиною пристрасті, я забувала про свої обов’язки, про те, що це неправильно. Це було поза межами моїх звичок і моральних цінностей, але в той момент я відчувала, що потребую цього для свого емоційного задоволення.

Наступного ранку прокинувшись поруч з Максимом, я відчула різні емоції — вину, хвилювання, але й смутку за своїм чоловіком. Я розуміла, що те, що ми зробили, було неправильним і мало наслідки.

Пройшло кілька днів, але сумніви і вина не покидали мене. Я розмірковувала про те, як зіпсувала все, що мала з чоловіком, і про те, як зруйнувала довіру, яка існувала між нами. Я була розчарована в собі, у своїй слабкості.

З часом я зібрала всю свою сміливість і зізналася чоловікові в своїй зраді. Було складно признати свою провину, але я розуміла, що щирість єдиний шлях до відновлення наших відносин. Мій чоловік був вражений і засмучений, але він прийняв мої вибачення і виявив готовність працювати над нашим стосунками.

Максим був лише миттєвим перехрестям у моєму житті, однак його поява показала мені, наскільки важливо бути відкритим у власних почуттях та сподіваннях. Я вчуся на власних помилках і роблю все можливе, щоб ніколи не повторити їх у майбутньому.

І я зрозуміла, що скакати у гречку, не варіант. Потрібно просто працювати над вашими стосунками. Доти доки це можливо. 

А ви б могли зрадити своєму чоловіку?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *