15 хв назад!Україна має 0бмежений час для успі.ху, назва.на дата: “Я не просто так ак.центую увагу…”

Фінансист Дмитро Потапенко розповів про час на успіх українського контрнаступу

ЗСУ, техніка

Фінансист Дмитро Потапенко повідомив, скільки часу має Україна на контрнаступ. Про це фахівець розповів в ефірі Politeka Online.

війна, фронт, окоп, ЗСУ

“Абсолютно вірно. Я не просто так акцентую увагу на майбутніх виборах у США, бо якщо прийдуть до влади послідовники Трампа, вони можуть згорнути просто всю допомогу. І все, що далі? Європа піде за штатами. Тобто, зрозуміло, що будуть обурення країн Балтії, Польщі та деяких країн, але вони не вирішують нічого з погляду економіки”, – розповів фахівець.

Також експерт додав, що на даний момент Європа та США дають рівно стільки техніки, скільки вони її виробляють і збільшення поставок не буде. Тому доводиться її берегти на фронті у рамках контрнаступу. Через такий стан речей ЗСУ і почали змінювати тактику, щоб не було великих втрат серед броні.

війна, ЗСУ

А для майбутньої сили української промисловості належить створити потужний ВПК, щоб вона могла сама забезпечувати себе необхідною бронетехнікою. В іншому випадку за нового конфлікту ВСУ також отримуватимуть досить мало техніки та допомоги від союзників, незважаючи на всі домовленості та гарантії безпеки країни.

Останні новини України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *