5 хв тому!Байден – Щойно на весь світ!!! “Я зроблю все можливе і неможливе аби цей рік став роком перемоги України”

President Joe Biden talks with reporters after speaking in the East Room of the White House to mayors who are attending the U.S. Conference of Mayors winter meeting in Washington, Friday, Jan 20, 2023. (AP Photo/Susan Walsh)

🇺🇸 Детальніше про візит Байдена в Україну.

🔹Журналісти The New York Times розповіли, що візит до Києва адміністрація Байдена постійно заперечувала. На сайті Білого Дому значилась тільки запланована на вівторок зустріч з Анджеєм Дудою в Польщі.

Ще минулого вечора Байден вечеряв в ресторані з дружиною, а вже цього ранку він зустрівся із Зеленським та трохи прогулявся Києвом під звук повітряної тривоги.

🔹“Я сьогодні в Києві, щоби зустрітися з президентом Зеленським і підтвердити нашу непохитну відданість демократії, суверенітету та територіальній цілісності України”, – пише президент Байден.

🔹

 Візит Джо Байдена – стратегічний.

“Вирішуються чимало питань і будуть пришвидшені ті, які підвисли. Наша спільна мета – перемога України і тріумф українських воїнів та західної зброї”, – повідомили в ОП.

🔹“Результати сьогоднішньої зустрічі будуть відображені на полі бою”, – Зеленський.

🔹У Білому домі кажуть, що Байден обговорить із Зеленським у Києві розширену підтримку України.

Завтра буде офіційно оголошено про новий пакет військової допомоги, який включатиме боєприпаси, протитанкові системи та радари для ППО.

🔹Також США запровадять нові санкції проти рф – їх оголосять на наступному тижні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *