“Я разом з побратимами без oдягy, поранені, босоніж полями…” український боєць сьогодні ро розповів деталі втечі з полону РФ. Відео

Однак у результаті захисникам вдалося втекти з полону та врятуватися. Про це воїн розповів в інтерв’ю головному редактору видання “Цензор.нет” Юрію Бутусову (щоб подивитися, доскрольте сторінку до кінця).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу %D0%BF%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8-800x445.jpg

“Вікінг” сказав, що катував їх особисто комбат окупантів. Його воєнний злочинець обрав своєю метою номер один, тому що вирішив, що військовий – із військ Сил спеціальних операцій (ССО) України. Після тортур його зв’язали і разом із рештою українців посадили на МТ-ЛБ і повезли “як подарунок комбригу”.

Бронетехніка ворога підірвалася на міні, загарбники загинули, а наші воїни, які були назовні, вижили і змогли втекти – відійшли в поле.

“І ми йшли, дочекалися темряви. Дев’ятеро людей – усі поранені. За 12 годин вийшли. Пощастило, що вони (окупанти – Ред.) не знайшли у мене захований заздалегідь телефон. Я набрав своїх товаришів, вони скоординували і ми таким чином вийшли”, – сказав “Вікінг”.

Воїнам вдалося вийти до села Буди, де тоді базувалися інші наші захисники.

“Ми всі були без взуття. Нас кинули 9 березня, познімали орки взуття і ми пішли полями ораним босоніж. А хтось взагалі без одягу”, – розповів військовий.

Зараз з усіма захисниками, що врятувалися з полону, все гаразд. Сам “Вікінг”, незважаючи на всі отримані травми, повернувся в стрій через два дні, коли стало відомо, що у нього немає гематоми мозку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *