Маріупольськія захисники скинули свіже відео з передової і показали, що зробили з окупантами (відео)

На відео також видно наслідки руйнацій та пошкоджень різних об’єктів внаслідок постійних ворожих обстрілів.

Оборона блокадного міста Маріуполь триває. Незважаючи на сили противника , які переважають, бійці полку проводять спецоперацію з контратаки.

Про це йдеться на офіційній сторінці окремого загону спеціального призначення “Азов” в Telegram.https://www.youtube.com/embed/JQ-KIqpJhwA

Відео, зняте за допомогою безпілотного літального апарату, опублікували у понеділок, 18 квітня. На кадрах видно, як захисники Маріуполя йдуть в контратаку проти російських окупантів. Бійці проводять певні наступальні кроки у вибитті ворога з території міста. Українські захисники вкотре показують свій героїзм у боротьбі рідного міста, вони впритул підходять до противка з метою відкинути його чим подалі від міста.

На відео також видно наслідки руйнацій та пошкоджень різних об’єктів внаслідок постійних ворожих обстрілів – зруйновані житлові будинки, обстріляний транспорт, згоріла військова техніка. 

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов запевнив, що Маріуполь буде деблокований і звільнений від ворогів.

джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *