“Невимовний біль в родині…обірвалося молоде життя воїна ВСУ

У бою проти російських військ загинув директор Долинської дитячої художньої школи, що на Івано-Франківщині, Тарас Лаврів. Про це повідомили на сторінці закладу у Facebook.

“Колектив Долинської дитячої художньої школи сумує через втрату директора та викладача Тараса Лавріва, який загинув, захищаючи свою землю від російської орди на полі бою. Він назавжди залишиться в наших серцях, як справжній патріот, козак, захисник України!!!” — йдеться у дописі.

Тарас Лаврів займався музикою, був гітаристом гурту “Залізний Хрест”.Тарас Лаврів був гітаристом гурту "Залізний Хрест"Фото: Facebook/Богдан Жила

Тарас Лаврів був гітаристом гурту “Залізний Хрест”

“Героїчно в бою за Україну загинув наш “залізний брат” — Тарас Лаврів. Справжній патріот-україноцентрист, націоналіст і гідний син України! Дякуємо тобі, Брате, за те, що йшли пліч-о-пліч! Ти навіки в наших серцях! Співчуття родині та близьким … Вічна пам’ять Славному Лицарю!” — написав у Facebook фронтмен групи Богдан Жила.

Боєць заснував Школу бойового гопака імені Івана Богуна в Долині.

Колега Тараса Лавріва — Лариса Кордасевич — згадує його, як віддану своїй справі людину.

“Працювали ми з Тарасом під одним дахом близько трьох років поспіль, розвиваючи кожен свої спортивні напрямки для розвитку дітей та молоді, а також дорослих. Багато зробив для Долини та України в цілому, бо прищеплював вихованцям дух патріотизму та любові до рідної землі. Пам’ятатиму таким як на фото — світлим, позитивним, відданим своїй справі”, — йдеться у дописі.У бою проти російських військ загинув директор дитячої художньої школи з Івано-ФранківщиниФото: Facebook/Лариса Кордасевич

Тарас Лаврів (ліворуч на фото) заснував Школу бойового гопака ім. Івана Богуна в Долині

Також Лариса Кордасевич опублікувала промову Тараса Лавріва, зняту на річницю Долини у 2020.

У Тараса Лавріва залишилася дружина та дві донечки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *