Моя Євочка, моє сонечко! Як так? За що? Що вони зробили поганого ? Навіщо їх уби.ли?Крик душі ск0лихнув країну

Рашисти убили частину моєї душі та вирвали частину серця, забрали життя мого маленького янголятка та її батьків! Моя маленька дівчинка Євочка, моє сонечко! Як так? За що? Що вони зробили поганого ? Навіщо?

На зображенні може бути: 6 людей, на відкритому повітрі та текст

Їй не було і 5 років.Будь проклятий кожен хто прийшов на нашу землю, зробив, подумав, допоміг – сприяв смерті цілої родин

На зображенні може бути: особа, дитина, стоїть та на відкритому повітрі

Я благаю вище керівництво країни, не залиште це просто так, притягніть до відповідальності та покарайте усіх, усіх до єдиного, колаборантів, московських попів, усіх хто має відношення до кацапів, навіть хто поряд стояв, за ці убивства!!!!

Я прошу моїх дорогих друзів, хлопців, які стоять на захисті та в обороні України – не беріть кацапів в полон, убийте кожного, хто ступив на нашу землю, руський вид має зникнути назавжди – вони не мають права на існування, ЗСУ – відплатіть за дітей та сім’ї України!Я прошу усіх Українців, які за кордоном, покажіть кацапам фото цієї маленької дівчинки, яку вони вбили- і не давайте їм там спокійного життя, щоб вони ходили по землі і тіні своєї боялись!

Alina Burdak

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *