Зробимо так як зробили “прибалти” і тоді буде в нас порядок: Огризко 15 хв тому розповів що потрібно зробити з ОРДЛО відразу після звільнення

Відразу після звільнення Донбасу Україні, ймовірно, доведеться повторити досвід балтійських країн, щоб не втратити всю країну, вважає Володимир Огризко.

Україна ні в якому разі не можна погоджуватися на проведення виборів в окупованих районах Донбасу до повної деокупацію, а може, і довше.  Таку заяву зробив колишній глава МЗС України Володимир Огризко в ефірі телеканалу “Еспресо”. Програма транслювалася на  YouTube , передає Діалог.UA .

Він підкреслив, що Україні не можна підлаштовуватися під ОРДЛО, так як це загрожує небезпекою для всієї країни. ” Ніякої мови про вибори, поки не закінчиться окупація, бути не може. Люди 7 років перебувають під впливом російської пропагандистської машини … Їх мізки 7 років просто промивалися в антиукраїнському плані.https://www.youtube.com/embed/cVjtRzNK0rs

Як можна дозволяти таким людям брати участь у виборах? ” – заявив колишній міністр. Він вважає, що Україні варто перейняти досвід балтійських країн по деокупацію і на деякий час обмежити жителів визволених районів в праві на участь у виборах.

В іншому випадку, попередив він, Москва може отримати контроль над Україною. ” Ми отримаємо ракову пухлину в українському політичному просторі. І це буде впливати на ситуацію в решті України. Ми не повинні приєднувати ракову пухлину, щоб весь організм хворів “, – констатував Огризко.

джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *