Сніжана Єгорова “стоячи на колінах перед українським народом” просить вибачення за підтримку Путіна

Сніжана Єгорова "стоячи на колінах перед українським народом" просить вибачення за підтримку Путіна

Сніжана Єгорова, що активно підтримувала Путіна, називаючи це громадянською позицією, тепер зрікається своїх слів, просить вибачення в українського народу за те, що стала пособницею “вбивств, хаосу і паніки”.

Про це вона написала у своєму Telegram.

За словами жінки, вона всі роки “велася” на російську інформацію, та так, що повірила і стала збирати навколо себе однодумців.

“Піддавалася дезі росіян і вважала, що вони нормальні люди. Я завжди була впевнена, що не можу помилятися і для мене все очевидно. Але зараз бачу зворотне і знаю тепер, що вони заливають кров’ю мирні міста і почнуть вбивати цивільних. Це просто жесть”, – написала вона.

Тепер Єгорова готова визнати свої помилки і “стати на коліна перед українським народом”

“Всім властиво помилятися. І ось нарешті до мене дійшло. Українці! Я сподіваюся, це все скоро закінчиться. Росія скоро розстріляє весь боєзапас і нарешті настане тиша. Я сподіваюся, що все вирішиться швидко.

Я не звикла вибачатися, але сьогодні хочу це зробити! Вибачте за те, що я підтримала агресію! Вибачте за те, що була сліпою і глухою! Вибачте за те, що була пособницею вбивств, хаосу і паніки! Я стою на колінах перед усім українським народом!” – додала пафосно вона.

Сніжана Єгорова "стоячи на колінах перед українським народом" просить вибачення за підтримку Путіна

Відзначимо, що сама телеведуча з серпня 2021 року живе в турецькій Анталії, звідки висловлює свою “громадянську позицію”. Нещодавно трьом дітям Єгорової відмовили в продовженні візи.

Підтримку Путіну вона висловила 26 січня, а 21 лютого знову повторила свою “позицію”, коли Кремлем була визнана “ЛДНР”. Жінка назвала президента РФ “героєм нашого часу”.

Зараз Facebook Єгорової заблокований, а YouTube нещодавно заборонив робити прямі ефіри.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *