“Немав грошей на їжу”:За крадіжку у воєнний час чернівчанин може сісти у тюрму на 8 років

За крадіжку у воєнний час чернівчанин може сісти у тюрму на 8 років

У Чернівцях 30-річний чоловік викрав солодощі, фісташки та інші продукти з магазину «Велмарт» і тепер його можуть засудити до 8 років тюрми. Деталі – у матеріалі

Мешканця Чернівців, який обікрав магазин на 1000 гривень, взяли під варту із альтернативою застави майже 100 тисяч гривень. За крадіжку у воєнний час йому загрожує від 5 до 8 років тюрми.

Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на прокуратуру Чернівецької області. «За даними слідства, 30-річний чернівчанин викрав солодощі, фісташки, грінки та іншу продукцію на понад 1000 гривень у супермаркеті «Велмарт». Товар сховав під одяг. Щоб відвернути увагу оплатив трохи більше 40 гривень за певну продукцію та спробував покинути магазин.

Був викритий охоронцем», – йдеться у повідомленні. Отримуйте новини в Telegram Після затримання крадія взяли під варту з альтернативою внесення застави у сумі майже 100 тис. грн. Також йому повідомили про підозру у закінченому замаху на таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 КК України). За такий злочив, вчинений у воєнний час передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *