Нелюdи! фашuсти! Відмовиться від співпраці – вb’ють: vороги kатують мера Меліtополя

Відмовиться від співпраці – вб’ють: вороги катують мера Мелітополя

Окупанти планують шантажувати українців відео з катуваннями Івана Федорова. Президент України Володимир Зеленський прокоментував вбивство мера Гостомеля та викрадення мера Мелітополя. Глава держави обговорив це з президентом Франції Еммануелем Макроном, президентом Польщі Анжеєм Дудою та канцлером Німеччині Олафом Шольцом.

 Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на ТСН. Отримуйте новини в Telegram «Вони (російські окупанти – ред.) вкрали мера. Одного мера вони застрелили три дні тому (мера Гостомеля – ред.). Просто взяли, зайшли й вбили. Я не знаю, чи катували вони його, чи ні. Ми знайшли лише вбитого його. Бачили лише, як вони його забрали. Вчора вони вкрали мера вже з відео, ми всі бачили відео, як вони зайшли, ці військові російські, і вкрали мера Мелітополя», — каже Зеленський.

Усі жителі міста знають, де тримають мера. За словами президента, мер Мелітополя Іван Федоров – живий.  «Сьогодні дві тисячі людей вийшли у Мелітополі, не зважаючи на те, що він окупований російськими військами. Вони вийшли, тому що побачили, куди вони його забрали, цього мера», — підкреслює глава держави. Дивіться нас на YouTube За словами Зеленського, окупанти планують шантажувати українців відео з катуваннями Федорова.  «Ми бачили таке з вами в кіно… Людина повинна щось сказати, або її вб’ють», — розповідає Зеленський.

За словами глави держави, він зателефонував Дуді, Шольцу та Макрону і попросив їх зв’язатися з президентом країни-окупанта путіним. Оскільки путін відмовляється від прямого діалогу з Зеленським, європейські колеги проситимуть президента рф відпустити мера Мелітополя.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *