Господи який жах!Зупини цих варвар1в Боже…Російські в1йськові танком р0зчавили авто з дитиною в салоні

Російські в1йськові танком р0зчавили авто з дитиною в салоні

Ілюстративне фото з відкритих джерел Наразі поліція встановлює особи всіх загиблих. На узбіччі дороги між селами Оріхівського району Запорізької області російські військові танком переїхали «Таврію». Внаслідок цього двоє дорослих чоловіків загинули, а хлопчик згорів у палаючій автівці. 

Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на ТСН. Отримуйте новини в Telegram «На автодорозі між селами Нестерянка та Мирне Оріхівського району Запорізької області російський танк переїхав автомобіль марки Таврія.

Транспортний засіб з цивільними громадянами, які намагалися виїхати із небезпечної зони, зупинився на узбіччі. Внаслідок нелюдського злочину загинули двоє дорослих чоловіків та неповнолітній хлопчик, який згорів в палаючій машині», – йдеться у повідомленні поліції. Наразі правоохоронці встановлюють особи всіх загиблих. Слідчим управлінням  ГУНП в Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного у   ч.2 ст. 438 Порушення законів та звичаїв війни Кримінального кодексу України.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *