Молодці бійці ВСУ..Хороша н0вина: ЗСУ вже зв1льнили 5 населених пункт1в на Чернігівщині

11.03У конфлікті на терит0рії України, розв’язан0му Російською Федерацією, вор0жі війська намагаються завоювати якомога б1льше українських терит0рій, однак їм це не вдається

Хороша новина: ЗСУ вже звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині

У мережі з’явилася інформація про те, що українські війська звільнили п’ять населених пунктів

Підпишись на Hyser.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!Підписатися

Російські війська роблять спроби просунутися в усіх напрямках і захопити якомога більше населених пунктів. Їм чинять опір українські військові: сили опору звільнили п’ять населених пунктів Чернігівської області від російських військ. Про це повідомляє Facebook-спільнота “Північ“.

Повідомляється, що ворожі підрозділи не мають можливості вести бойові дії повноцінно. Зараз в середовищі офіцерського складу противника панує паніка, що вище військово-політичне керівництво їх кинув. В результаті подібний морально-психологічний стан солдатів не дає їм виконувати завдання.

Так, у четвер, 10 березня, на Поліському та Волинському напрямках українські військові змогли змусити противника вийти на невигідні для нього рубежі. На Сіверському напрямку вдалося звільнити населений пункт Бакланова Муравійка Куликівського району Чернігівщини.

Таким чином, над кількома населеними пунктами Чернігівської області знову піднялися прапори України. Крім того, в розпорядження українських військових бронетранспортера, які тепер будуть служити на благо українців.

джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *