45 хв тому!Ог0лошено м0білізацію, але не для вс1х: кому з українц1в прийдуть п0вістки

Пр.езидент України Вол0димир Зеленський ви.дав і п1дписав указ щодо термін0вого приз.ову в світлі останніх п0дій.сьогодні, 08:13

військовий призов, українські військові

Указ сто.сується призову резервістів в особ.ливий період, і мова йде тільки про тих громадян, які віднесені до оперативного призову, або військовослужбовців, які звільнилися з військової служби. Про це Зеленський повідомив 22 лютого у своєму новому зверненні.

При цьому, за словами гаранта, загальної мобілізації поки що немає.

“Маємо підвищити готовність української армії до всіх можливих змін в оперативній обстановці… На сьогоднішній день немає потреби в загальній мобілізації. Нам необхідно оперативно доукомплектувати українську армію та інші військові формування”, – заявив президент.

Також анонсовано проведення навчальних зборів резервістів системи територіальної оборони. Таке рішення прийняв головнокомандувач збройними силами.

Українці бурхливо коментують у Мережі ситуацію:

“Сподіваюся, що не забув підписати також виділення грошей на армію? І призупинення будівництва доріг мінімум до квітня, крім мостів і важливих об’єктів. Нарешті закінчення будівництва бетонних укриттів складів для арсеналу армії. І потрібно терміново прискорити відновлення аеропортів Західної України”

“Зараз ми повинні підтримувати один одного і не згадувати помилки минулого, а думати про майбутнє, тому що зникнемо, як держава Україна і як народ. Так що об’єднуємося! Будьте мужні! Слава Україні! Героям слава!”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *