“Українці,Я прошу всіх..Врятуйте мою донечку”:мати ридає…Звертається до всіх слізно…Невже важко поділитися?

Доброго дня, дорога наша група підтримки. Хочу поділитися нашими успіхами, адже кожен пройдений етап для нас -це уже великий крок. репост прошу…

Дівчинка із ангельським ім’ям потребує допомоги чуйних людей

Ми прошли четвертий блок хімії.Наразі відновлюємося, піднімаємо аналізи. Кожного дня я дякую Бога за те, що послав нам таку велику кількість небайдужих людей,які хто коштами, хто порадою, хто молитвами, хто словами підтримки, допоміг і допомагає , і ми маємо змогу вчасно отримувати якісну медичну допомогу.

У нас чудовий лікар, а медперсонал тримає ситуацію під контролем. Те, що відчуває дитина – постійна нудота, рвота і відсутність апетиту. Хвороба внесла багато корективів і в розпорядок дня, і в систему харчування. Потроху звикаю, що моя дівчинка, раніше активна – постійно скаржиться на слабкість, дуже швидку втому, і вірю, що це тимчасове явище. Але при цьому намагається рухатися, малювати. І навчатися. Велика подяка директору школу, класному керівнику і всім педагогам, які займаються з Ангелінкою дистанційно. Дякую від душі за ваше розуміння, вашу працю, терпіння. Для мене і моєї дівчинки дуже важливо відчувати, що ми рухаємося, живемо, навчаємося – маємо плани, надії на майбутнє.

Хочу подякувати всім родичам, друзям,знайомим і не знайомим людям, вчителям, духовним отцям, підприємцям, місцевій владі та депутатам за матеріальну і моральну підтримку, за хороші слова підтримки,за молитви за мою дівчинку.Наша сім’я дякує Вам усім,що не покинули в тяжку хвилину.

РЕКВІЗИТИ АНГЕЛІНИ:🏪ПРИВАТБАНК5169 3600 1080 2498 ГРН4149499152791842 для євроOliinyk Liudmyla4149499152791735 для Дол.Oliinyk LiudmylaОлійник Людмила Миколаївна(мама)🏦МОНОБАНК5375 4115 0195 2274Олійник Людмила Миколаївна(мама)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *