“Не можливо стримати сльози…”:15 хв тому зупинилось життя відомої актриси..Була справжня зірка..

16 січня в Лондоні померла австрійська співачка і актриса ізраїльського походження Кармела Коррен (уроджена Біцман).сьогодні,

Некролог з’явився на офіційному сайті “Євробачення”. Причина смерті не називається, але швидше за все вона стала природною, адже співачці вже було 83 роки.

“Команда Eurovoix висловлює співчуття родині і друзям Кармели Коррен в цей важкий час”, – йдеться в повідомленні.

Біцман народилася в 1938-му в Тель-Авіві. У 1956-му на одному з виступів в Єрусалимі її помітив знаковий американський продюсер Ед Салліван. Закінчивши військову службу в ізраїльській армії, Біцман вирушила з ним на гастролі в США. Далі-більше: Біцман знайомиться з Кліффом Річардом, з яким бере участь у гастрольних турах.

У 1960-х артистка переїхала до Австрії, здобувши великий успіх в німецькомовних країнах і підписавши контракти зі звукозаписними лейблами Ariola, Vogue і Decca. Тоді ж дебютувала на екранах, неодноразово з’являючись у фільмах і серіалах.

У 1963-му Кармела представляла Австрію на “Євробачення” з піснею Vielleicht geschieht ein Wunder, зайнявши сьоме місце, тоді її називали однією з кращих співачок. В останні роки жила у Флориді, в США, продовжуючи кар’єру співачки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *