«В Україні майже не з’являється…»! Вся правда про сімейне життя Віталія Кличка! Куди пропала дружина мера Києва…

Багатьох українців цікавить питання, куди пропала дружина мера Києва, яка раніше часто супроводжувала його на різних заходах. Редакція Корупція.Інфо з’ясувала, чим зараз займається дівчина.

Наталія Єгорова народилася в 1974 році в Броварах. Про її молодость відомо не так багато, батько зізнавався, що з самого дитинства дівчинка була дуже рухливою і захоплювалася спортом – гімнастикою. Але вже в 16 років вирішила спробувати себе в модельному бізнесі. Тоді вона ще не уявляла, що саме цей вчинок кардинально змінить її життя.

За зовнішніми даними дівчинка ідеально підходила на роль моделі та представники агентств не стали упускати такий шанс і взяли її в штат. У свої 18 Наталя стає вже помітною персоною в українському модельному бізнесі і навіть прикрашає обкладинки популярних журналів. Професія не тільки подарувала Єгоровій шанс прославитися і заробити на своїй зовнішності, але і знайти коханого чоловіка. Саме на одній з презентацій Віталій побачив Наталю і вирішив домагатися дівчину усіма силами.

Тоді, ще Віталій тільки-тільки ставав відомим своїми досягненнями в боксі, тому спочатку Наталя дуже скептично ставилася до заяв Кличко про кохання з першого погляду. Дівчина зізнавалася, що вперше побачивши його, навіть не зрозуміла, хто перед нею стоїть. У ті часи у неї вже був обранець – київський бізнесмен. Але Віталій не здавав позиції і просто закидав дівчину подарунками, квітами і увагою. І пара почала зустрічатися, правда тільки через рік після свого знайомства.

А 1996 році Віталій з Наталією офіційно розписалися, ось тільки весілля у них не було, спортсмену довелося їхати за кордон, горіли контракти. Після весілля дівчина не довго залишалася в модельному бізнесі, вже у 2000 році вона народила боксеру першу дитину. Сина навали Єгор-Даніель. Після цього поповнення в родині Кличкоа почалися, немов за графіком. У 2002 році з’явилася на світ донька Єлизавета-Вікторія, а в 2005 син Максим.

Наталя весь свій вільний час присвячувала дітям, так як няням не довіряла і заявляла, що вихованням повинні займатися тільки батьки. У 2011 році їх пару навіть називали зразковою. Але вже в 2012 багато ЗМІ трубили про те, що між подружжям все скінчено. Дівчину разом з дітьми помітили спочатку в Америці, а потім в Австрії. Підігріті чутки були і тим, що останнім часом все частіше і частіше Наталя не з’являлася на світських заходах разом з чоловіком. На хвилі підвищеної уваги до цього скандалу знайшлися і дівчата, які стверджували, що Кличко зраджував своїй дружині з ними. Одною з найгучніших стала розповідь української моделі Зоряни Вишинською, яка після анексії Криму втекла до Росії. За словами дівчини, вона тривалий час була його коханкою. Зоряна заявляла, що у неї є дитина від Віталія та зажадала аліменти.

Приписували політику і роман з відомою співачкою Анною Бастон.

Чи правда це – не відомо до сих пір, сама Зоряна ніяких доказів не надала, а Кличко просто не став далі розвивати цю тему. Але відомо одне, Віталій зі своєю дружиною дійсно майже не живуть разом. Дівчина разом з дітьми облаштувалася в Німеччині в Гамбурзі і в Україні майже не з’являється.

Виявилося, що Наталя вирішила все-таки повернутися в шоу-бізнес, але вже в якості виконавиці. У Німеччині вона виступає зі своїми концертами живої музики. Жінка навіть записала свій власний альбом під назвою «Оголена душа». До речі диск з її піснями коштує близько 18 доларів.

Сам же політик розповідає, що діти просто отримують за кордоном освіту, саме тому Наталя поїхала, а в стосунках все стабільно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *