Молода матір з двома дітьми померли в автомобілі, поки батько відчищав її від снігу – Попередьте всіх рідних

Сніг – це не просто радість для дітей а справжнє свято, але для дорослuх він дуже часто стає причиною головного болю. Як правило найбільше сніг, а особливо великий сніг докучає водіям, адже рух по засніженій дорозі це справжня мука. Хто ж міг подумати що на перший погляд нічим неприглядний сніг може стати причиною великої біди і навіть катастрофи

Нещодавно американському місті Нью-Джерсі стався трагічний, але і як показала практика повчальний випадок. Матір з двома маленькими дітьми віком 1 та 3 рочки задuхнулися в машuні, поки їхный батько очищав автомобіль від снігу передає портал чудеса

Ніхто навіть і близько не звернув уваги на те, що вихлопні гази і точніше труба виявилася в заметі. Мама не мала бажання чекати на вулиці , тому сіла разом з дітьми в автівку, двигун якої працював на холостих оборотах. 

Протягом декількох хвилин, поки батько орудував лопатою, вся його сім’я загинула від чадного газу … Монооксид вуглецю недарма називають в народі тихим вбивцею. Адже у цього отруйного газу немає запаху. Люди не відчувають небезпеки і просто засипають, щоб вже ніколи не прокинутися. 

На жаль, такі випадки аж ніяк не рідкісні. Десятки людей гинуть щорічно через необережність!

Чесно кажучи, я і сам не здогадувався про подібну небезпеку! Попередь своїх друзів, що перед запуском автомобіля потрібно завжди перевіряти, чи не перешкоджає чи що-небудь відведення газів з вихлопної труби. Це може вберегти тебе життя!

За матеріалами

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *